Jak szybko schudnąć za pomocą diety barszczowej. W ciągu tygodnia minus 2 kg i nadal chudnę

Składniki:

  • olej słonecznikowy
  • 1 cebula
  • 1 łodyga selera
  • 1 marchewka
  • 1 papryka
  • 1 cukinia
  • 1 burak
  • pół główki kapusty
  • 2 lub 3 pasty pomidorowe
  • 14 szklanek przegotowanej wody
  • sól
  • zielenina

Przygotowanie:

Umyj i obierz cebulę, seler, marchewkę i buraka. Pokrój je na plastry i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Podsmaż je na patelni z rozgrzanym olejem. W międzyczasie dodaj pastę pomidorową.

Przygotuj kapustę i cukinię, posiekaj je i wrzuć do garnka. Po dodaniu pieprzu rozpocznij gotowanie. Po zagotowaniu przełóż zawartość garnka na patelnię.

Zmieszaj je z wcześniej przygotowanymi warzywami i dopraw solą oraz pieprzem. Ponownie wymieszaj.

Barszcz na każdy dzień tygodnia